NOĆ MUZEJA U MUZEJU HRVATSKOG VATROGASTVA

Tekst: V. Runjić

Foto: HVZ

Muzej hrvatskog vatrogastva u Varaždinu pripremio je bogat program za tradicionalnu manifestaciju Noć muzeja koja će se, u organizaciji Hrvatskog muzejskog društva, održati u petak 28. siječnja 2022. godine. Program počinje u Kinu Gaj izložbom fotografija i projekcijom dokumentarnog filma „Zovi 193“ redateljice Marijane Podgorelec, snimljenog u produkciji Hrvatske radiotelevizije, a povodom 145. obljetnice Hrvatske vatrogasne zajednice.

Nadalje, u sklopu manifestacije planirano je predstavljanje izdanja Hrvatske vatrogasne zajednice: monografije „145 godina Hrvatske vatrogasne zajednice“ i edukativne knjižice za djecu „Vatrogasci: Što? Kako? Zašto?“.

Za najmlađe je planirana radionica koja će ih na zabavan način upoznati s vatrogastvom, a za sve one koji nisu još bili u mogućnosti posjetiti Muzej hrvatskog vatrogastva, s njegovim će se postavom moći upoznati putem virtualne šetnje po Muzeju.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon