NISKE TEMPERATURE POGODOVALE OTVARANJU SANJKALIŠTA NA CMROKU

Tekst: Panopticum

Foto: Grad Zagreb

Uz Sljeme, padom temperatura gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, u subotu, 9. siječnja 2021. je simbolično otvorio sanjkalište na Cmroku, jedno od najpopularnijih zagrebačkih prirodnih parkova za dječje zimske radosti. Kako je istaknuo rukovoditelj skijaških staza i terena Sljeme Igor Žiljak, umjetni snijeg pripremao se posljednja četiri tjedna uz pomoć tvornice snijega i stroja za ravnjanje, a sanjkalište će biti otvoreno kroz naredna tri mjeseca.

“Cmrok treba što više približiti malim Zagrepčanima, uz Sljeme sada i ovdje mogu doći sa svojim roditeljima ili djedovima i bakama, kako bi uživali u sanjkanju. Naravno, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera”, izjavio je gradonačelnik Bandić.

Što se tiče sanjkanja i skijanja na Sljemenu, za to se čeka dozvola s obzirom na epidemiološku situaciju. Međutim, staze se pripremaju kako bi sve bilo spremno za trenutak kada odobrenje Stožera CZ stigne.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon