NE MORATE SE ZVATI TENA MIŠETIĆ DA STAŽIRATE PRI EUROPSKOJ KOMISIJI U BRUXELLESU

Tekst: Panopticum

Foto: Nacional

Do utorka, 31. siječnja 2023. godine otvoren je javni poziv za prijave za plaćeno stažiranje u Europskoj komisiji (EK). Naime, Europska komisija na čijem čelu je trenutno Ursula von der Leyen dvaput godišnje oglašava plaćeno stažiranje u trajanju od 5 mjeseci.

Moguće su dvije vrste pripravničkog staža, i to: administrativni pripravnički staž ili prevoditeljski pripravnički staž u Glavnoj upravi za prevođenje (DGT).

Pripravnici rade u Europskoj komisiji, te u službama i agencijama Komisije, uglavnom u Bruxellesu, ali i u Luksemburgu ili po potrebi u drugim članicama Europske unije. Priroda posla ovisi o dodijeljenoj službi, a moguće je raditi u području prava tržišnog natjecanja, ljudskih resursa, politike zaštite okoliša i prevođenja.

Prijave na natječaj su otvorene od 4. do 31. siječnja 2023. godine a svi zainteresirani za plaćeno stažiranje mogu se prijaviti na internetskoj poveznici: https://traineeships.ec.europa.eu/.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon