NAUTIKA 2020. – PLOVITI, OTKRIVATI, ŽIVJETI

Tekst: R. F.

Foto: ZV

Od 19. do 23. veljače 2020. godine Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu sa sajmom Nautike, najposjećenijim i najposlovnijim nautičkim sajmom u Hrvatskoj. Iako na kontinentu, Grad Zagreb tijekom pet dana bit će mjesto susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti. Naime, sajam Nautike poznat je po raznovrsnoj nautičkoj ponudi što ga u odnosu na druge nautičke sajmove u Hrvatskoj čini nautičkim sajmom s najpotpunijom ponudom.

Sajam Nautika u svom 29. izdanju predstavit će u osam punih paviljona više od 300 izlagača sa preko 280 atraktivnih plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača. Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji. Posjetitelje očekuje bogati program: promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije, a kao i svake godine sretne posjetitelje obradovat će i vrijedne nagrade. U sklopu sajma održati će se 1. Hrvatski ronilački kongres koji će održati 21. i 22. veljače 2020. U istom terminu održavaju se Dani lova i ribolova, sajam opreme za lov i ribolov.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon