NAUTIČKI SAJAM BOOT DÜSSELDORF 2023.

Tekst: Panopticum

Foto/Video: Ferretti Yachts

Nakon dvije godine zastoja zbog pandemije korone na veliku pozornicu se vraća “Boot Düsseldorf”, najveći svjetski sajam nautike i vodenih sportova, otvarajući vrata na svojoj poznatoj lokaciji u Messe Düsseldorf u terminu od 21. do 29. siječnja 2023., donoseći pritom premijere vodećih svjetskih proizvođača jahti, jedrilica, brodskih motora i opreme za sportove na vodi.

Tijekom trajanja sajma u Düsseldorfu sudionici će imati priliku da se povežu kroz razmjenu iskustava, predavanja i izložbi u mega-salonskim prostorima sajma. Gotovo 1500 izlagača bit će raspoređeno u 16 paviljona na površini od 220 tisuća četvornih metara, što odgovara veličini od 31 nogometnog igrališta. Osluškujući tržište i obzirom da su gumenjaci u trendu, organizatori sajma su za taj dio nautičke ponude osigurali posebno za njih cijelu halu broj 9.

Osim što će okupiti sve svjetske gigante u nautičkoj industriji, njemački sajam Boot je otvoren za nautičare amatere, mnogobrojne ljubitelje mora kao i za sve zainteresirane osobe koje će niz relevantnih informacija moći dobiti iz prve ruke. Primjerice, rad izvan ureda doveo je do porasta prodaje brodova jer su ljudi na plovilima počeli raditi online i kvalitetnije iskorištavati vrijeme. Posljedica te digitalizacije vidi se i kod dizajna brodova, postali su veći, s komfornijim interijerima i prilagođeni novom dobu.

Na sajmu u Düsseldorfu će participirati i hrvatska nautička industrija nudeći standardne informacije o vezovima i ostalim uslugama koje naš nautički turizam nudi tokom cijele godine. ACI, najveći lanac marina u Hrvatskoj, za tu će priliku predstaviti projekt buduće ACI Marine Rijeka u Porto Barošu. Osim toga, ACI će posjetiteljima sajma predstaviti trenutno najluksuzniju i najmoderniju marinu u Hrvatskoj – ACI Marinu u Rovinju.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon