NASTUPNI POSJET PREDSTOJNICE UREDA UNICEF U RH

Tekst: Panopticum
Foto: MDOMSP

U petak, 15. svibnja 2019. godine ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH Nada Murganić u nastupni je posjet primila predstojnicu Ureda UNICEF-a u Hrvatskoj Reginu Castillo. Nakon uvodnog razgovora i predstavljanja svojih najbližih suradnika ministrica Nada Murganić uputila je novu predstojnicu Reginu Castillo u djelokrug rada Ministarstva te naglasila svoje zadovoljstvo kontinuiranom suradnjom s UNICEF-om Hrvatska.
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Ured UNICEF-a Hrvatska ostvaruju višegodišnju vrlo uspješnu suradnju i to prema planu programskog djelovanja Vlade Republike Hrvatske i UNICEF-a za razdoblje od 2017. do 2021., koje obuhvaća inovativna partnerstva i platforme za prava djece, rani razvoj djece te zaštitu djece.
Predstojnica Castillo podijelila je sa prisutnima svoje bogato radno iskustvo, među ostalim i s javnim politikama i programima udomiteljstva i osnaživanja bioloških obitelji te dodala kako je izrazito zadovoljna činjenicom da je u Hrvatskoj pokrenut program „Za snažniju obitelj“. Ministrici Murganić zahvalila se na srdačnom prijemu te ponudila svu potrebnu pomoć kako u realizaciji postojećih tako i u planiranju novih projekata te posebice pri prezentiranju primjera hrvatske dobre prakse na međunarodnoj sceni za vrijeme predsjedanja Hrvatske Vijećem EU.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon