NAKON USKOKA I TOMAŠEVIĆ NAČEO GZIMIJA REDŽEPIJA

Tekst: L. Glembay

Ilustracija: Stiv Cinik

Tijekom nedjelje, 25. travnja 2021. Tomislav Tomašević, kandidat platforme Možemo! za gradonačelnika Zagreba obišao je s članovima stranke i volonterima ZJN! Mjesni odbor Maksimirska naselja, te ustvrdio kako su ŠRC Svetice i JU Maksimir primjeri lošega gradskog upravljanja sportskom infrastrukturom i gradskom imovinom.

Tomašević je tom prilikom upozorio da je evidentirano dosta problema u upravljanju Javnom ustanovom Maksimir, a što je rezultiralo i nedavnom smjenom ravnatelja.

Kako navodi Tomašević, gradske službe Zagreba bilježe rastući broj pritužbi građana oko prekomjerne sječe stabala, a nedavno je javnost saznala i za sumnjive natječaje kojima je najam najreprezentativnijih ugostiteljskih objekata u parku Maksimir nekom ‘igrom slučaja’ dan u ruke upravo zastupnicima Gradske skupštine – Gzimiju Redžepiju i Miroslavu Polovancu.

Podsjetimo, upravljanjem gradskom imovinom je česta predizborna tema svih kandidata pred predstojeće lokalne izbore obzirom da Grad Zagreb na godišnjoj razini od korištenja najma uprihoduje samo tri posto od ukupnih prihoda.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon