NAKON SLOVENIJE MILANOVIĆ U SLUŽBENOM POSJETU AUSTRIJI

Tekst: N. J.

Foto: ORF/HRT

Na poziv Saveznog predsjednika Republike Austrije Alexandera Van der Bellena predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravit će u ponedjeljak, 2. ožujka 2020. u jednodnevnom službenom posjetu Republici Austriji.

Ceremonijom svečanog dočeka ispred Ureda Saveznog predsjednika Republike Austrije u Beču, u 11.00 sati, započet će susret predsjednika Republike Hrvatske i Saveznog predsjednika Republike Austrije Alexandera Van der Bellena, nakon kojeg će uslijediti sastanak dvojice predsjednika te bilateralni sastanak izaslanstava Republike Hrvatske i Republike Austrije. Nakon sastanka dvojica predsjednika dat će izjave za medije.

Tijekom jednodnevnog službenog posjeta Republici Austriji predsjednik Milanović susrest će se i s predstavnicima hrvatske zajednice u Austriji, s gradiščanskim Hrvatima u Hrvatskom centru u Beču te će posjetiti Željezno u saveznoj pokrajini Gradišće.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon