NAJTRAŽENIJE KONTINENTALNE VILE S PAPUKA DOBILE PRIZNANJE NA DANIMA TURIZMA

Tekst: A. Radoš

Foto: K. Pozniak

Ovogodišnja nagrada sa Dana hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika za 2021. godinu koja se održava u Župi dubrovačkoj stigla je u Slavoniju. Naime, Igor Salak iz Požege djelatnik je godine u kategoriji pružatelja ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu i to u vilama Montis Aurea.

Podsjetimo, Igor Salak domaćin je Tene, Maje, Sare i Rebecce, četiri luksuzne vile u Novom Zvečevu na Papuku na 447 metara nadmorske visine. U okruženju zelenih pejzaža, brdovitih krajolika kakve mnogi ne očekuju u Slavoniji te planinarskih staza, stvorene su za odmor i potpuno opuštanje.

Na Papuku, četrdesetak minuta vožnje od Požege, u suživotu s prirodom goste u svakoj vili očekuje zimski vrt, zatim finska sauna, jacuzzi, grijani bazen, mini teretana, masažne fotelje, nogometno i odbojkaško igralište, bicikli, roštilj za profesionalce… Kako dobri slavonski običaji nalažu za dobrodošlicu će vas dočekati vrhunski lokalni proizvodi poput sira, suhomesnatih specijaliteta, šljivovice, vina, sokova… U svakom slučaju, savršena polazišna točka za istraživanje Zlatne Slavonije.

Zbog svega navedenog vile obitelji Selak su popunjene gotovo čitavu godinu i jedna su od najtraženijih destinacija u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Ovakvi primjeri potiču razvoj odgovornog i održivog turizma u netaknutoj prirodi, koji je u fokusu razvoja cijele Požeško-slavonske županije, poznate po vrhunskim graševinama, Parku prirode Papuk, lipicancima, kurijama, baroku, bećarcu i bogatoj kuhinji.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon