NAJSLABIJI SDP KANDIDAT KRENUO U KAMPANJU ZA EU IZBORE

Tekst: B. D.

Foto: Vž vijesti

Varaždinska Gradska organizacija SDP-a u ponedjeljak, 25. ožujka 2019. je organizirala javnu tribinu “Što Hrvatska treba tražiti od EU” na kojoj je govorio SDP-ov saborski zastupnik i kandidat na izborima za EU parlament Joško Klisović.

Nakon uvodnih riječi predsjednika GO SDP-a Miroslava Markovića i predsjednice ŽO i kandidatkinje na izborima za Europski parlament Barbare Antolić Vupore, Klisović je naveo da je poruka kampanje “Ušli smo u Europsku uniju, a sada želimo da Europska unija uđe u Hrvatsku”.

Nakon Varaždina kandidat Klisović je ponovo na temu EU uskrsnuo u Zagrebu. Ovaj put bilo je to u međunarodnoj organizaciji Friedrich-Ebert-Stiftung Zagreb. Atmosferu s tog zanimljivog druženja donosimo u videu u nastavku.

Prema neslužbenim izvorima iz SDP-a Klisović kao kandidat ima najslabije šanse na predstojećim izborima za EU parlament, stoga je i poduzeo aktivniju ulogu u lobiranju i približavanju članstvu, posredno i građanima na lokalnoj razini.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon