NAJAVA NOVOG DOKUMENTARNOG FILMA “3069” JAKOVA SEDLARA

Tekst: Z. Gregurić

Foto: HKV

Organizatori Festivala domoljubnog filma “Gordan Lederer” najavljuju novi film Jakova Sedlara pod naslovom “3069” koji obrađuje temu suicida među braniteljskom populacijom. O filmu koji će se prikazivati u sklopu Festivala domoljubnog filma “Gordan Lederer” govorit će autor filma Jakov Sedlar te ostali suradnici na filmu na konferenciji za medije u ponedjeljak, 16. rujna 2019. godine s početkom u 11 sati, a koja će se održati u Domu specijalne policije, Trg žrtava fašizma 1 u Zagrebu.

Kako pomoći onima koji su preživjeli suicid? Na to, ali i na mnoga druga pitanja o toj temi, pokušat će odgovoriti redatelj Jakov Sedlar tijekom konferencije za medije povodom svog novog dokumentarnog filma „3069“, koji donosi  ispovijedi obitelji branitelja koji su počinili samoubojstvo. Premijera Sedlarovog dokumentarnog filma “3069” se očekuje 23. rujna 2019. u Vukovaru.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon