NAGRAĐIVANI HRVATSKI BRAND DIZAJNERSKOG NAMJEŠTAJA PREDSTAVIO NOVU MODULARNU KOLEKCIJU

Tekst: A. P. Gojanović

Foto: V. Babić

Nunc, višestruko nagrađivani hrvatski brand dizajnerskog namještaja koji okuplja niz domaćih dizajnera, predstavio je office kolekciju, modularnu i lako prilagodljivu, kako u klasični, tako i u home office prostor. Osim nove uredske kolekcije, prilagodljive svakom prostoru, Nunc je obilježio i godinu dana od otvorenja svog zagrebačkog showrooma. Naime, kompletan razvoj i proizvodnja ovog višestruko nagrađivanog hrvatskog branda dizajnerskog namještaja nalaze se u Đakovu gdje je u protekloj godini otvoren i istraživačko-razvojni centar Nunc u sklopu kojeg se kontinuirano radi na razvoju novih proizvoda.

Obzirom na to, u Nunc-u navode kako sve više treba cijeniti dizajnerske i proizvodne iskorake koji su pred njima. Proširivanjem spektra postojećih proizvoda te još i više razvojem inovativnih funkcionalnih sklopova i tehnološki kompleksnih novih proizvoda, ljudi okupljeni oko Nunca potvrdili su da je Slavonija potencijalno mjesto proizvodnje vrhunskih suvremenih, a istodobno autentičnih proizvoda visoke dodatne vrijednosti.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon