NA SVEČANOJ SJEDNICI GRADA OPATIJE PREDSJENIK RH NAJAVIO DOLAZAK NA OTVARANJE PELJEŠKOG MOSTA

Tekst: N. Jelić

Foto: Ured predsjednika

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je u četvrtak, 21. srpnja 2022. u večernjim satima na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Opatije povodom Dana Grada. Govoreći o povijesti Opatije kazao je da su se u Opatiji proizvodili, sklapali i projektirali najsloženiji strojevi – brodovi, a da su se tu odmarali velikani. Također, u prigodnom govoru predsjednik Milanović je najavio svoj odlazak na otvaranje Pelješkog mosta zakazan za utorak, 26. srpnja 2022.

Na svečanoj sjednici, osim predsjednika Milanovića, govorili su i predsjednica Gradskog vijeća Grada Opatije Neva Slani, gradonačelnik Grada Opatije Fernando Kirigin, zamjenik župana Primorsko-goranske županije Petar Mamula i zastupnica u Europskom parlamentu Romana Jerković. Uz prigodan program, gradonačelnik i predsjednica Gradskog vijeća Grada Opatije uručili su nagradu Grada Opatije za životno djelo iz područja gospodarstva Dolores Kurti te zahvalnice i nagrade Grada Opatije ovogodišnjim laureatima. Uz predsjednika Milanovića bio je pročelnik Kabineta predsjednika Bartol Šimunić.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon