NA PUTU DO PELJEŠKOG MOSTA PLENKOVIĆ POZVAN DA POSJETI ZAPUŠTENA HRVATSKA SELA U BIH

Tekst: Panopticum

Foto: Hercegovina.info

Ivan Begić, bivši zastupnik u Skupštini Banja Luke, pozvao je u nedjelju, 24. srpnja 2022. hrvatskog premijera, Andreja Plenkovića da u sklopu najavljene posjete Mostaru, Čitluku, Čapljini, Stocu i Ravnom posjeti Banja Luku i Prijedor. Naime, premijer Andrej Plenković u ponedjeljak, 25. srpnja 2022. dolazi u posjetu Bosni i Hercegovini. Posjetit će nekoliko hercegovačkih gradova i sastati se sa već politički otpisanim Draganom Čovićem te vjerskim poglavarima. Uoči otvaranja Pelješkog mosta koji je zakazan za utorak, 26. srpnja 2022. u delegaciji sa Plenkovićem se nalaze i četiri ministra hrvatske vlade.

Kako stoji u Begićevoj izjavi medijima, bivši zastupnik je pozvao Andreja Plenkovića da posjeti hrvatska naselja u gradovima Banja Luci i Prijedoru do kojih se, kako tvrdi Begić, može stići samo zaprežnim kolima.

Podsjetimo, Begić je aktivno politički angažiran i žestoko kritizira Dodikov Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), a posebice ukazuje na korupciju i kriminal povezan s članovima vladajuće stranke u Republici Srpskoj.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon