NA BRAČU ZAPOČINJE FESTIVAL POSVEĆEN RIBARSTVU

Tekst: B. Dobrijević

Foto: TZ Sutivan

U srijedu 23. lipnja 2021. u Sutivanu na otoku Braču započinje Fantažija o’ribe – četverodnevni festival o ribama, ribarima, ribarstvu. Festival se organizira s ciljem promocije ribarstva i ribljih proizvoda, a trajat će četiri dana tijekom kojih će posjetitelji i otočani moć uživati u raznolikom programu. Posjetitelje očekuju kino projekcije filmova maritimne tematike, predstava Pulišelićeva Svađa s prikazom tradicijskog života ribara, izložba ribarske opreme, zatim predstavljanje lokalnih tradicijskih vještina, sjajna gastronomska ponuda te glazbeni nastupi.

Festival će se održati na tri lokacije – u ljetnom kinu Sutivan, ispred crkve Sv. Ivana i na sutivanskoj rivi. Događaj dio je projekta “Fantažija o’ ribe – promocija ribarstva i ribljih proizvoda” kojeg provodit Turistička zajednica Općine Sutivan a  sufinanciran je sredstvima iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon