MZLZ UVRŠTENA NA PRESTIŽNU LISTU NAJBOLJIH ZRAČNIH LUKA SVIJETA

Tekst: L. C. M.

Foto: MZLZ

Prema globalnom istraživanju putnika o stupnju zadovoljstva uslugama ACI ASQ World za 2023. godinu, 5% najboljih zračnih luka svijeta dobilo je nagradu u ovoj kategoriji. Kao jedna od 8 zračnih luka u svijetu među njima se našla i Zračna luka Franjo Tuđman u Zagrebu, kao jedna od prepoznatljivih europskih zračnih luka koja je uvrštena na spomenutu prestižnu listu izvrsnosti.

Naime, putnici i korisnici usluga Zračne luke Franjo Tuđman ponovno su visokim ocjenama nagradili hrvatsku zračnu luku, kroz redovito istraživanje kvalitete usluga ACI ASQ (Airports Council International World –  The Airport Service Quality Survey).

Ovo relevantno istraživanje tijekom cijele godine provode certificirani anketari, intervjuirajući putnike u zračnim lukama putem jedinstvenog ACI/ASQ upitnika. Od 595 tisuća anketa prikupljenih 2023. godine, 170 ASQ nagrada osvojilo je 90 zračnih luka diljem svijeta, a jedna od njih je i zagrebačka zračna luka, koja je osvojila nagradu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon