MZLZ POTPISNICA EKOLOŠKE PETICIJE POVJERENJA

Tekst: C.M.L.

Foto: MZLZ

Zračne luke iz ADP grupapacije i nekoliko tvrtki partnera iz grupacije – TAV Airports, Airports International Group (Amman) te zračne luke Liège, Zagreb, Nuevo Pudahuel (Santiago de Chile) i Ravinala (Madagaskar) potpisale su povelju povjerenja pod nazivom “Airports for trust”. Ovom poveljom zračne luke potpisnice najavljuju pojačanu suradnju u izgradnji održive i odgovorne budućnosti. Sve zračne luke potpisnice povelje dijele zajedničku ambiciju: biti vodeće kompanije u pogledu zaštite okoliša u svom području djelovanja i poduzimati dodatne inicijative za proširenje politike zaštite okoliša na sve segmente poslovanja zračne luke.

Kao članice vodeće svjetske mreže zračnih luka, zračne luke potpisnice Povelje potvrđuju da njihova društvena i ekološka odgovornost nije ograničena samo na njihove zaposlenike i korisnike usluga – putnike, kupce, dobavljače i ostale sudionike u avio industriji, već se odnosi i na sve dionike u zemljama u kojima je grupacija prisutna. Naime, u vrijeme kada se zračni promet u cijelom svijetu suočava s jednim od najtežih izazova u povijesti, u borbi protiv globalnog zagrijavanja, on istovremeno koristi priliku da dubinski izmijeni svoj industrijski model i primijeni učinkovitije i odgovornije procese, a to znači smanjenje utjecaja ugljičnog dioksida te jačanje veza s lokalnim dionicima.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon