MUZEJ HRVATSKOG VATROGASTVA NA ŠPANCIRFESTU

Tekst: MHV

Foto: HVZ

Muzej hrvatskog vatrogastva je i ove godine pripremio bogat program za sve posjetitelje manifestacije Špancirfest koja se održava u Varaždinu. Centralno događanje će biti velika proslava 5. rođendana Muzeja koja će se održati u subotu 31. kolovoza 2019. s početkom u 18 sati, ispred Muzeja hrvatskog vatrogastva u Varaždinu. 

U sklopu proslave moći će se posjetiti manifestacija “Kako su požare gasili naši stari?” u kojoj će biti prikazan rad sa starom vatrogasnom opremom, a posjetitelji će se moći okušati u gašenju kontroliranog požara i pogledati vatrogasnu vježbu. Također će svim posjetiteljima biti omogućen besplatni ulaz na stalni postav Muzeja hrvatskog vatrogastva, prigodnu izložbu o dosadašnjem radu Muzeja, a za najmlađe je pripremljena likovna radionica.

Uz proslavu u subotu 31. kolovoza 2019., za vrijeme trajanja Špancirfesta Muzej će biti otvoren u ovim terminima: 23. – 24. 8. 2019. i 26. – 30. 8. 2019. od 14 do 20 sati.

Što sve posjetitelje očekuje u Muzeju hrvatskog vatrogastva, možete pogledi u ovom videu: https://www.youtube.com/watch?v=l6lwGZUpi6s

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon