MUFTIJA AZIZ EF. HASANOVIĆ POSJETIO PREDSJETNIKA MILANOVIĆA

Tekst: N. J.

Foto: UP

Predsjednik Republike Zoran Milanović održao je sastanak s muftijom akademikom Azizom ef. Hasanovićem, predsjednikom Mešihata Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj. Uz muftiju Hasanovića  na sastanku s Predsjednikom Republike bili su zamjenik muftije Mevludi Arslani, predsjednik Sabora Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj Mirza Šabić i tajnik Mešihata Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj Nermin Botonjić.

U razgovoru s predsjednikom Milanovićem naglašeno je kako je Republika Hrvatska primjer dobre integriranosti i tradicije poštivanja i čuvanja vjerskih i kulturnih zasada islama u dugogodišnjoj iznimno dobroj suradnji Islamske zajednice sa svim jedinicama državne i lokalne uprave u Republici Hrvatskoj. Jednako tako, predstavnici Mešihata Islamske zajednice istaknuli s Republiku Hrvatsku kao primjer poštovanja i promicanja najviših standarda vjerske tolerancije u izgradnji društva razumijevanja i povjerenja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon