MRSIĆ ZAHTJEVA OD PREDSJEDNIKA RH RASPUŠTANJE STOŽERA

Tekst: B. D.

Foto: www.ezadar.hr

Kako prenose pojedini mediji, Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata, uputio je zahtjev predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću da raspusti Nacionalni stožer civilne zaštite. Kako navodi Mrsić, stari Stožer je potrošen, čelni ljudi se ne pridržavaju vlastitih mjera, a nove mjere kasne i nedostatne su. Također navodi da Hrvatskoj treba novi model borbe protiv koronavirusa koji će biti izoliran od politike i HDZ-a.

Povod Mrsićevom istupu je nastup člana Stožera na konferenciji koja je održana u Edukacijskom centru Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), na kojoj su predstavljeni rezultati istraživanja Udruge CroMSIC o znanju mladih o HPV virusu. Capak se, kako su otkrile televizijske snimke, nije pridržavao vlastitih mjera – držanja udaljenosti od drugih sudionika s kojima je pozirao zagrljen. Capak je kasnije završio u samoizolaciji jer je na spomenutoj konferenciji bila i osoba zaražena koronavirusom. Test na koronu mu je negativan.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon