MOTO TOUR DUGI OTOK 2021.

Tekst: B. D.

Foto: B. M.

I ove godine poznati Moto tour na Dugom otoku održati će se od 21. do 24. listopada 2021. godine. Dakle, svi zaljublenici motora prije zimskog garažiranja svojih ljubimaca na dva kotača mogu početkom jeseni još jednom osjetiti vjetar u kosi, osjećaj slobode s mirisima divlje prirode i mediteranskog bilja s nostalgičnim pogledom na Kornate.

Sve dodatne obavijesti s pozivom na uživanje i odmor u predivnom ambijentu kilometarski najduljeg otoka na Jadranu mogu se dobiti putem elektronske pošte na adresi [email protected] ili putem TZ Sali. U nastavku donosimo kraći informativni program putovanja s izletima, i to kako slijedi:

Četvrtak, 21. 10. 2021.
Dolazak na Dugi otok, smještaj, večera.

Petak, 22. 10. 2021.
Doručak, susret sa vodičem i polazak na tour motorima Sali – Veli Rat uz kraća zaustavljanja na najatraktivnijim lokalitetima Dugog otoka. Završetak toura na najvišem klifu u PP Telašćici uz zalazak sunca s organiziranom večerom.

Subota, 23. 10. 2021.
Doručak. Izlet brodom u NP Kornati (polazak u 9.30h, povratak u 17h). Na jednodnevnom izletu je organiziran ručak s mogućnošću kupanja. U večernjim satima zajedničko druženje uz večeru i zabavu u lokalnom klubu.

Nedjelja, 24. 10. 2021.
Doručak i odjava.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon