MOST ODRŽAO NACIONALNI SKUP PRED EU IZBORE

Tekst: D. Sremiš

Foto: HRT

Pravedna, zelena, poduzetna, suverena i Hrvatska za sve, programski su stupovi Mosta nezavisnih lista usmjereni na snažniju suverenost, razvoj poduzetništva, poboljšanje pravosuđa, unaprjeđenje socijalnih prava, kvalitetnije obrazovanje i zdravstvo te očuvanje okoliša. Predstavljeni su u nedjelju, 17. veljače 2019. godine na Nacionalnom skupu te stranke u Zagrebu. Naime, sve hrvatske političke stranke se naveliko pripremaju za svibanjske izbore za Europski parlament.

U kontekstu predstojećih izbora, čelnik Most-a Božo Petrov je kazao kako će Most na suverenoj Hrvatskoj temeljiti svoje djelovanje u Europskom parlamentu. Govoreći o programskom stupu Pravedna Hrvatska, politički tajnik Mosta Nikola Grmoja je naglasio da je odgovornost vladajućeg sustava ključna za iskorjenjivanje korupcije koja je u današnjem društvu praktički javna i legalizirana.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon