MORISSEY OTKAZAO KANADSKU TURNEJU ZBOG BOLESTI

Tekst: D. Sremiš

Foto: NME

Jednako kao i nedavno Mick Jagger, i nekadašnji lider grupe The Smits, Morissey morao je otkazati svoju turneju u Kanadi zbog iznenadne bolesti. Kako javlja britanski NME od 14. travnja 2019., Morissey je otkazao turneju dan nakon hitnog medicinskog pregleda u bolnici. Osim toga, pojedini mediji spekuliraju da njegovi budući nastupi možda dolaze u pitanje obzirom na zdravstveno stanje.

Bilo kako bilo, agencija za prodaju ulaznica Ticketmaster obavijestla je javnost da novac za ulaznice neće vraćati već da one vrijede za odgođenu turneju planiranu za mjesec listopad 2019. godine. Turneja po Kanadi trebala je biti veliki Morisseyev „come back“ nakon gotovo punih 15 godina izbivanja s koncertnih aktivnosti u toj zemlji.

Steven Patrick Morrissey je britanski glazbenik. Postao je globalno poznat kao tekstopisac i pjevač sastava The Smiths. Nakon razlaza grupe nastavlja uspješnu samostalnu karijeru.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon