MOGU LI GRAĐANI SLOBODNO KORISTITI USLUGE RESTORANA ZG HOLDINGA PO POVLAŠENIM CIJENAMA?

Tekst: Panopticum

Foto: Slaven Branislav Babic/Pixsell

Dok se hrvatska metropola i dalje kupa u smeću “komunalni” gradonačelnik Grada Zagreba i grupacija Možemo nikako da siđu s naslovnica internetskih portala i novinskih stupaca, ali ne po dobrim već po lošim vijestima.

Naime, kako neslužbeno saznajemo, dobro plaćeni djelatnici iz još skupljih poslovnih prostota u zgradama stacioniranih na Radničkoj cesti u Zagrebu sasvim se nesmetano koriste subvencioniranim uslugama restorana koje gradska tvrtka Čistoća u sklopu zagrebačkog Holdinga osigurava po povoljnim uvjetima ali samo za svoje djelatnike.

Na taj način radnici Čistoće umjesto da koriste svoje pravo iz ugovora o radu čekaju u redu i ne stignu konzumirati zasluženi obrok u svojoj pauzi, a sve zbog ljudi koji se hrane u njihovom restoranu a da nemaju veze s tvrtkom Čistoća.

U takvim okolnostima postavlja se sasvim legitimno pitanje tko zarađuje na nesmetanoj usluzi prehrane u poslovnom krugu zagrebačke Čistoće i tko je napravio opsežan marketing s izlistom ponude u neposrednoj poslovnoj zoni koja ukazuje na povlaštene cijene prehrane kako bi se neki u skupim odijelima i visokim štiklama koristili uslugama restorana ali sa subvencioniranim cijenama i koji za tu vrstu prehrane nemaju apsolutno nikakvog osnova.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon