MITAS ADRIA 4 ISLAND 2020.

Tekst: Panopticum

Foto: www.4islands.hr

Jedinstvena utrka u svijetu brdskog biciklizma na četiri otoka: Rab, Krk, Cres i Lošinj pod nazivom “Mitas Adria 4 island MTB stage race” jedna je od najboljih u Europi. Prekrasni i slikoviti krajolici, odlična organizacija stavili su ovu utrku u kalendar mnogih MTB entuzijasta. Šesta po redu izvedba ove međunarodne MTB utrke će se održati od 21. do 25. travnja 2020. i kreće iz Baške na otoku Krku, a vozi se na ukupno četiri otoka – Krku, Rabu, Cresu i Lošinju.
Natjecatelji će kroz te četiri otočne etape prijeći ukupno 270 kilometara staza i ostvariti više od 5000 metara visinskog uspona. Utrka je namijenjena svim brdskim biciklistima, a posebno onima koji se vesele ranom otvaranju biciklističke sezone i početku skupljanja bodova. Više informacija može se pronaći na internetskim stranicama www.adriabike.hr ili na www.4islands.hr.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon