MISS TURIZMA HRVATSKE 2020.

Tekst: N. Č.

Foto: MP

Već dvadesetu godinu zaredom, Hrvatska sudjeluje na svjetskom izboru ljepote za Miss i Mistera Turizma Svijeta”. Naime, u proteklih dvadeset godina Republika Hrvatska plasirala se uz brojne nagrade na visoki rang u svijetu mode i turizma. Idejni začetnik i realizator ovog izbora je modna agencija „Miss Tourism World” iz Londona.

Finalna večer “Miss i Mister turizma Hrvatske 2020.” održati će se 27. studenog 2020. u Zagrebu, u prostoru Loft, na lokaciji West Gate, s početkom u 20 sati. Na velikom finalu “Miss i Mister turizma Hrvatske 2020.”, izboru ljepote i zdravlja, natjecateljice i natjecatelji će prezentirati turističke ljepote i prednosti Hrvatske. Zbog vrlo neizvjesne situacije uzrokovane pandemijom korovirusa moguće je pomicanje datuma održavanja.

Kao što je već opće poznato, Hrvatska je zemlja koja svake godine privlači sve veći broj turista, a ljepota i zdravlje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Predviđene aktivnosti u sklopu projekta uključuju niz video i foto snimanja s natjecateljicama i natjecateljima na atraktivnim destinacijama “plave” i “zelene” Hrvatske tijekom godine, te posjete raznim turističkim mjestima u svrhu brendiranja Hrvatske kao zemlje pune života i nepresušnih izvora inspiracije što je iznimno važan moment u trenutnom zastoju Hrvatskog gospodarstva i turizma nakon lock up-a tržišta uslijed pandemije COVID-19.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon