MIOC POBJEDNIK INFORMATIČKOG NATJECANJA U SAD

Juniorske i seniorske ekipe zagrebačke XV. Gimnazije, poznatije kao MIOC, osvojili su 1. mjesto na međunarodnom informatičkom natjecanju učenika srednjih škola, dok je Intermediate tim osvojio 2. mjesto. Radi se o ACSL All – Star 2016 natjecanju održanom 28. svibnja 2016. godine u američkom gradu Nashua (New Hampshire). Natjecatelji su kao nagradu dobili deset računala HP Chromebook, a zagrebačka XV. Gimnazija dobila je Kindle e-book reader.

mioc

Tekst: Panopticum

Foto: www.srednje.hr

Juniorske i seniorske ekipe zagrebačke XV. Gimnazije, poznatije kao MIOC, osvojili su 1. mjesto na međunarodnom informatičkom natjecanju učenika srednjih škola, dok je Intermediate tim osvojio 2. mjesto. Radi se o ACSL All – Star 2016 natjecanju održanom 28. svibnja 2016. godine u američkom gradu Nashua (New Hampshire).

Natjecatelji su kao nagradu dobili deset računala HP Chromebook, a zagrebačka XV. Gimnazija dobila je Kindle e-book reader.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon