MINERALIENTAGE 2023.

Tekst: F. R.

Foto: M. A.

Nakon tri godine pauziranja ponovno se od 26 do 29. listopada 2023. održava Mineral Show u Münchenu – svjetska izložba minerala, fosila i geološke opreme. Organizator ovog impresivnog geo-spektakla je Münchenski Mineral Days Fachmesse GmbH, a mjesto održavanja je Münchenski izložbeni centar.

Sajam je podijeljen u četiri specijalizirana tematska područja: Mineralworld, Gemworld, Fossilworld i Stoneworld. Kako navode organizatori, Münchenski sajam minerala ne služi samo kao izlog za proizvode i usluge, već i kao platforma za obrazovanje i povezivanje. Također, uz brojne posebne izložbe, interaktivne kampanje i tematske forume i paviljone, predstavlja posebno mjesto za razmjenu znanja i otkrivanje novih spoznaja u geologiji.

Sajam se odvija u prostranim dvoranama Münchenskog izložbenog centra – modernog i lako dostupnog mjesta događaja koji ove godine očekuje više od 30 tisuća posjetitelja sa svih strana svijeta.

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon