MILANOVIĆEV SASTANAK S IZETBEGOVIĆEM TELEFONOM PREDLOŽIO MESIĆ

Tekst: N. J./B. D.

Foto: Ured predsjednika

Predsjednik Republike Zoran Milanović komentirajući u srijedu, 29. rujna 2021.  sastanak s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem, održan dan ranije, napomenuo je kako je inicirao sastanak još prije godinu dana.

Međutim, naglasio je pritom kako je Bakira Izetbegovića primio jer je on vodeći političar bošnjačkog političkog korpusa u Bosni i Hercegovini te pojasnio kako je  susret organiziran temeljem prijedloga telefonom bivšeg predsjednika Stjepana Mesića.

Dodao je kako stanje u Republici Srpskoj nije bila tema sastanka s Bakirom Izetbegovićem, kao ni najava uspostave vojske Republike Srpske. Komentirao je i obnovu grada Zagreba, odnosno promjene zakona o obnovi koje su tek sada predstavljene. Referirajući se o neprovođenju reformi u Hrvatskoj, predsjednik Milanović je, između ostalog, naglasio kako pravosuđu treba veća odgovornost i reforma.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon