FRANKOVIĆ: DOK PRIČAJU O POŠTENJU BRATSKA STRANKA MOŽEMO U DUBROVNIKU KRŠI ZAKON O POMORSKOM DOBRU

Tekst: Panopticum

Foto: Dubrovnik Insider

Kako prenose domaći mediji, u nedjelju, 9. srpnja 2023. gradonačelnik Dubrovnika, Mato Franković (HDZ) pozdravio je donošenje novog zakona o pomorskom dobru. Naime, kako navodi gradonačelnik Franković, bilo je određenih primjedbi, ali je vidljivo da je sve ono što je bilo problematično popravljeno i konačno će se usvojiti novi zakon o pomorskom dobru.

Osim toga, gradonačelnik Dubrovnika pritom je iskoristio priliku i odgovorio na prozivke stranke Možemo koja poručuje da je potrebno maknuti HDZ s vlasti kako bi se spasilo pomorsko dobro.

U odgovoru stranci Možemo koja je prozvala HDZ za zlouporabu pomorskog dobra Franković je izjavio: “Vidjeli ste što kaže ekipa Možemo, ali šute o činjenici da su upravo članovi političke stranke “Srđ je grad” koja je bratska stranka Možemo, direktno kršili zakon o pomorskom dobru i postavljali terase na pomorsko dobro za koje nikad nikome nisu ništa plaćali. Mi smo ih uhvatili u tom nedjelu i rekli smo – vi pričate o poštenju, o zloupotrebi pomorskog dobra, a vaša predsjednica gradskog kotara Lapad i njena obitelj posljednjih pet godina koriste javno pomorsko dobro, zarađuju novac na njemu, a nitko nije vidio lipe od toga, osim naravno njih samih”.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon