MARKETARSKI KUP CRNA KRALJICA 2019.

Tekst: Panopticum

Foto: HUVM

Hrvatska udruga vojnih minijaturista organizira tradicionalni XIV. Zagrebački maketarski kup CRNA KRALJICA 2019, koji će se održati 7. rujna 2019. godine, u sklopu OŠ Kajzerica u Zagrebu. Cjelokupna manifestacija odvija se pod visokim pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba.

CRNA KRALJICA okuplja preko šesto domaćih  i inozemnih maketara i zaljubljenika u ovu vrstu tehničke kulture. Uz natjecanje u maketarstvu organizirana je prateća izložba radova, opreme i maketa.  Posebnost ovogodišnje manifestacije je potvrđeni dolazak svjetski poznatog maketara g. Kamil Feliksa Sztarabate iz Poljske kojeg prati preko 250 tisuća ljudi diljem svijeta.

Kompletan program kao i predstavljene izlagače možete naći na službenim stranicama www.huvm.hr. Ulaz na manifestaciju kao i na popratne događaje u cijelosti je besplatan za sve posjetitelje.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon