MARINA LOVRIĆ MERZEL DOBILA DOSTOJNU NASLJEDNICU

Tekst: B. Dobrijević

Foto:  Nikola Cutuk/PIXSELL

U trenucima dok i dalje postpotresna podzemna tutnjavina odzvanja Sisačko-moslavačkom županijom, Sisak osim potresa tresu financijske afere s doniranim sredstvima za obnovu nakon velikog potresa. Naime, nakon što je u utorak, 23. ožujka 2021. neočekivano prekinuta sjednica gradskog vijeća, u srijedu, 24. ožujka 2021. je sazvana nova i to elektronskim putem daleko od očiju javnosti. Sumnje, a kako navodi sisačka oporba, su se pojavile nakon što je otkriveno da je SDP-ova gradonačelnica Kristina Ikić Baniček netransparentno potrošila preko 22 milijuna kuna koje su država i građani donirali za stradale u potresu.

Osim toga, sisačka oporba gradonačelnicu Ikić Baniček  optužuje za sumnjive ugovore s građevinskim tvrtkama u milijunskoj vrijednosti u svrhu njene samopromocije i osobnog probitka. Osim oporbe i građani Siska su uočili da je većina građevinskih radova u režiji gradonačelnice izvedena u sektoru niskogradnje a ne na strukturnoj infrastrukturi grada. Bilo kako bilo, i ukoliko se navedene optužbe pokažu točnima, čini se da je bivša SDP-ova županica Marina Lovrić Merzel dobila dostojnu nasljednicu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon