LOŠINJSKA HOTELSKA GRUPACIJA IMENOVALA DIREKTORA IZ JUŽNOAFRIČKE REPUBLIKE

Tekst: Panopticum

Foto: Ministarstvo turizma/Times of Malta

Jadranka turizam d.o.o., jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj je nakon tri godine imenovalo novog direktora. Na toj prestižnoj poziciji ponovo je dužnost preuzeo strani državljanin. Naime nakon direktora Petera Schocha, koji je na tom mjestu bio od početka 2020. godine, kada su dotadašnja društva s ograničenom odgovornošću “Jadranka hoteli” i “Jadranka kampovi” ujedinjeni u “Jadranka turizam”, zamijenio je Martin van Kan iz Južnoafričke Republike, nizozemsko-engleskih korijena. Prema dostupnim informacijama iz lošinjske tvrtke, afrikaner je dosad radio kao izvršni manager u šesnaest hotela na četiri kontinenta, između ostaloga u grupaciji “Intercontinental Hotels Group” (IHG) u Velikoj Britaniji, zatim na Malti, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kataru, Omanu i Kini.

Podsjetimo, Lošinj Hotels & Villas (LH&V) hotelski je brend društva Jadranka turizam d.o.o. pod kojim djeluje šest hotela i 11 restorana te vile i apartmani smješteni na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja, kapaciteta više od 3.500 kreveta. Gostima su na raspolaganju hoteli 4* i 5*, kao što su hotel Bellevue, vila Hortensia, Boutique Hotel Alhambra te vila Augusta u uvali Čikat, koji se ističu specifičnom 5* premium ponudom, te Vitality Hotel Punta, Wellness Hotel Aurora i Family Hotel Vespera, koji usko specijaliziranom ponudom na razini 4* odgovaraju različitim zahtjevima gostiju.

Osim toga, pod brendom Camping Cres & Lošinj, Jadranka turizam d.o.o. upravlja s tri kampa na otocima Lošinju i Cresu: family kampom Čikat 4*, naturističkim kampom Baldarin 3* i kampom Bijar 2*. Kamp Čikat, jedini u Hrvatskoj, ima i aquapark. Pored smještajnih i u gostiteljskih objekata, Jadranka turizam d.o.o. upravlja organizacijom izleta, zabavnim i sportskim sadržajima te može ponuditi klijentima integrirani, moderni proizvod, za provođenje slobodnog vremena.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon