LOKALNI IZBORI: HDZ PREDLOŽIO MARTINU FURDEK HAJDIN ZA KARLOVAČKU ŽUPANICU

Tekst: B. D.

Foto: S. H.

U utorak, 9. veljače 2021. predsjednica karlovačkoga HDZ-a Nada Murganić izjavila je da je karlovački Županijski odbor HDZ-a jednoglasno izabrao v.d. županicu Martinu Furdek Hajdin za kandidatkinju te stranke na predstojećim lokalnim izborima te za nastavak obnašanja njene dužnosti. Murganić je posebno istaknula da je Furdek Hajdin marljiva osoba i da surađuje s građanima, načelnicima i gradonačelnicima bez obzira na njihovu političku opciju te da je sposobna “voditi županiju u sljedećem mandatu”.

Podsjetimo, Martina Furdek Hajdin je po struci arhitektica, udovica i majka dvoje djece. Radila je kao karlovačka gradska pročelnica i kao zamjenica karlovačkog župana Damira Jelića do početka rujna 2020. godine, kad je župan dao ostavku.

U svom obraćanju javnosti, kandidatkinja Furdek Hajdin iznijela je opsežan program, ističući da taj posao može raditi motivirano i u sljedećem mandatu. Podsjetila je da je županija prošle godine, unatoč pandemiji, otkazu župana i na kraju potresima, ostala stabilna, kao i njen proračun, a županijska uprava i cijeli sustav odoljeli su izazovima i radili vrlo savjesno i angažirano. Dodala je kako prihod Karlovačke županije s 85 posto pune prerađivačka industrija, graditeljstvo i špedicija.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon