LJETNI KAMP I NOĆNE TURE U PARKU ZNANOSTI

Tekst: R. F.

Foto: Park znanosti

Ovog ljeta za sve mlade istraživače od 6 do 12 godina Park znanosti u Orosljavlju organizirao je nekoliko edukativnih kampova. Do sada su održana tri kampa, a posljednji ovogodišnji ljetni kamp organizira se od utorka do petka u terminu od 11. do 14. kolovoza 2020.

Kako napominju u Parku znanosti, za najmlađe istraživače osmišljen je program u kojem će u mirnom, zelenom okruženju na otvorenom osluškivati, mjeriti, pokretati, proučavati kako i zašto Svijet oko nas funkcionira. Mladi istraživači će vrijeme provoditi u istraživanju i radionicama, eksperimentiranju i izradi vlastitih izuma kroz druženje i igru. Cijena kampa po osobi iznosi 400.- kuna.

Osim radionica Park znanosti organizira i jednosatne noćne ture parkom s polaskom u 20.30 sati tijekom ljetnih subota i to: 15., 22. i 29. kolovoza 2020. Ulaznice u iznosu od 45 kn po osobi plaćaju se neposredno prije početka ture uz obveznu rezervaciju.

Broj polaznika na svim programima je ograničen, a prijave se primaju do popunjavanja mjesta putem e-maila: [email protected].

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon