LJETNE RADIONICE ZA DJECU U ZAGREBAČKOM ETNOGRAFSKOM MUZEJU

Tekst: R. F.

Foto: EM

Zbog interesa najmlađih, Etnografski muzej organizira ljetni kamp pod nazivom “U muzejskom hladu”. Riječ je o četverodnevnoj radionici što će se održati od 21. do 24. srpnja 2020., a na kojoj će djeca moći naučiti stare igre i brojalice, izraditi vlastiti rekvizit za igru, te vidjeti izložbe muzeja gdje će se upoznati i sa stalnim postavom izvaneuropskih kultura.

Kampovi su namjenjeni za djecu od 7 do 12 godina, cijena programa je 100 kuna po kampu/djetetu i uključuje ulaznicu u muzej, vodstvo kroz stalni postav te sav potreban materijal za radionice. Radionice će se se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Broj sudionika je ograničen, a prijave se primaju na mail [email protected].

Da podsjetimo, Etnografski muzej u Zagrebu ponovno je za javnost otvorio stalni postav narodnih nošnji Hrvatske oštećen u potresu u ožujku 2020. godine, a koji je obogaćen vrijednim primjercima tradicijskih glazbala i pokladnim maskama zvončara.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon