LJETNA MALA ŠKOLA HRVATSKOG JEZIKA I KULTURE U NOVOM VINODOLSKOM

Tekst: R. F.

Foto: HMI

Hrvatska matica iseljenika (HMI) i ove godine organizira ljetne programe učenja hrvatskoga jezika i kulture u Novom Vinodolskom u periodu od 20. do 31. srpnja 2020. pod nazivom “Mala škola hrvatskoga jezika i kulture”. Ljetna Mala škola hrvatskoga jezika i kulture namijenjena je mladeži hrvatskoga podrijetla od 9 do 16 godina koji žele upoznati Hrvatsku, steći ili proširiti svoje znanje o njoj, naučiti ili usavršiti hrvatski jezik. Škola uključuje jezične i kreativne radionice, zatim sportske, rekreativne i zabavne aktivnosti.

Program Hrvatske matice iseljenika  se provodi od 1993. godine uz podršku iskusnih i pouzdanih učitelja i voditelja, a smještaj za sudionike je osiguran u odmaralištu Crvenog križa Grada Zagreba u Novom Vinodolskom. Ostale informacije zainteresirani mogu pronaći na internetskoj stranici Hrvatske matice iseljenika.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon