LJETNA GLAZBENA ŠKOLA U PUČIŠĆIMA

Tekst: B. D.

Foto: www.tzo-pucisca.hr

U Pučišćima na otoku Braču tijekom mjeseca srpnja i kolovoza 2017. godine održava se tradicionalna Međunarodna ljetna glazbena škola, a polaznike će, kroz radionice klasične, jazz i popularne glazbe na svim instrumentima podučavati pedesetak vrhunskih glazbenika iz vodećih muzičkih akademija iz Hrvatske i drugih europskih država te iz SAD-a i Rusije.

Ljetna glazbena škola Pučišća održava se od 1995. godine. Obuhvaća različite glazbene žanrove u zasebnim glazbenim radionicama podijeljenim po instrumentima (klasična, jazz, pop / rock / fusion). Svaki tečaj instrumenata se održava zasebno, u trajanju od 10 dana, a sastoji se od individualnog rada s glazbenim profesorima i radom u instrumentalnim skupinama. Tijekom 10-dnevne škole, održavaju se mnogi koncerti: od polaznika, profesora i drugih glazbenika, u Pučišćima i u drugim gradovima na otoku Braču, a na kraju završni koncert polaznika škole.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon