LIKA CAVE TREKK 2016.

Javna ustanova za upravljanje geomorfološkim spomenicima prirode ‘Pećinski park Grabovača’  organizira prvi ‘Lika Cave trekk’ koji će se održati 23. srpnja 2016. godine u Perušiću, a s ciljem popularizacije prirodne baštine. Lika cave trekk je natjecanje u trčanju od špilje do špilje u Pećinskom parku Grabovača s dionicama od 7, 15 i 25 km, s ciljem popularizacije geoturizma Republike Hrvatske koji potiče zdrav način života kroz trčanje i s osmišljena ciljem održavanja ovakve manifestacije i u narednim godinama. JU ‘Pećinski park Grabovača’ jedini je pećinski park u Hrvatskoj. Cilj rada i djelovanja ustanove jest prije

Lika-Cave-Trekk

Tekst: Panopticum

Foto: www.pp-grabovaca.hr

Javna ustanova za upravljanje geomorfološkim spomenicima prirode ‘Pećinski park Grabovača’  organizira prvi ‘Lika Cave trekk’ koji će se održati 23. srpnja 2016. godine u Perušiću, a s ciljem, sa ciljem popularizacije prirodne baštine.

Lika cave trekk je natjecanje u trčanju od špilje do špilje u Pećinskom parku Grabovača s dionicama od 7, 15 i 25 km, s ciljem popularizacije geoturizma Republike Hrvatske koji potiče zdrav način života kroz trčanje i s osmišljena ciljem održavanja ovakve manifestacije i u narednim godinama.

JU ‘Pećinski park Grabovača’ jedini je pećinski park u Hrvatskoj. Cilj rada i djelovanja ustanove jest prije svega očuvanje geobaštine kojom područje Perušića obiluje s preko 40 speleoloških lokaliteta, popularizacija geobaštine te održivi razvoj turizma s naglaskom na geoturizam.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon