LEŽERNO RADNO VRIJEME METILJAVACA IZ CROATIA AIRLINESA

Tekst: Panopticum

Foto: A. H.

Grad Zagreb je zasigurno bez premca jedna od EU metropola u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe. Naime, Zagreb je svojim cjelogodišnjim radom na smišljanju sadržaja i programa za goste pokazao kako i destinacije bez mora mogu biti iznimno uspješne u turističkoj ponudi. Osim iznimnog rasta turističkog prometa od predsezone, preko ljeta do Adventskih dana, Zagreb je rijetka turistička sredina u Hrvatskoj koja je taj rast popularnosti uspjela pretvoriti u turističko obogaćivanje sadržaja i ponude za domaće i strane goste. Tom trendu u prilog je išao ulazak RH u EU 2013. godine.

No unatoč rastu posjeta gostiju i privikavanju njihovim potrebama, a što se posebno odnosi na radno vrijeme trgovina i ostalih uslužnih djelatnosti u širem centru Zagreba koje za potrebe gostiju rade do večernjih sati vikendom, taj trend ne prati i domaća zrakoplovna tvrtka Croatia Airlines, čija mega poslovnica u najelitnijem dijelu grada na adresi Zrinjevac 17, subotom ne radi, već joj radno vrijeme više sliči na uredovne sate državne aministracije koja baš i ne mari za potrebe svojih stranaka. Nakon što je naišao na zaključana vrata, dežurni fotograf našeg portala zabilježio je u subotu, 31. kolovoza 2019., dakle u srcu turističke sezone, svojim foto-aparatom tužan detalj neshvatljivog radnog vremena, čini se s razlogom, jednog od najvećih gubitaša u vlasništvu Republike Hrvatske.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon