LEA ČEČ S IZLOŽBOM INTIMIZIMI U GALERIJI TURNAC U NOVOM VINODOLSKOM

Tekst: Panopticum/S. Ž.

Foto: GT

S trideset radova riječka likovna umjetnica Lea Čeč u srijedu,  12. kolovoza 2020. otvara izložbu u Galeriji Turnac u Novom Vinodolskom pod objedinjenim naslovom Intimizmi. Naime, nakon petnaestak godina prisutnosti na hrvatskoj likovnoj sceni, Lea Čeč ostvarila  je raznovrstan opus u kojem se danas razabiru određene konstante njenog umjetničkog djelovanja. Pored crteža kao inherentnog stvaralačkog medija, izložba se referira na sadržaj otkriven u prijenosu unutarnjeg svijeta i psiholoških stanja u vizualni govor. Izložba ostaje otvorena do 21. kolovoza 2020.

Lea Čeč rođena je 1979. u Rijeci. Na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci 2006. diplomirala je kiparstvo u klasi profesora Josipa Diminića. Izlagati je počela još za vrijeme studija, a izlagala je na više samostalnih i brojnim skupnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu te je za svoj rad primila više nagrada i priznanja. Član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika Rijeka i Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Živi i radi u Rijeci.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon