LANTERNA: KNJIGA MRAK RASTJERUJE – BESPLATNE KNJIŽEVNO-EDUKATIVNE RADIONICE U ORGANIZACIJI SSMH

Tekst: Panopticum

Foto: SSMH

Novi ciklus književno-edukativnih radionica za mlade pod nazivom „Lanterna: knjiga mrak rastjeruje“, održati će se u Zagrebu od 17. travnja do 28. svibnja 2023. u organizaciji Svjetskog saveza mladih Hrvatske (SSMH).

„Lanterna: knjiga mrak rastjeruje“ besplatna je kulturno-edukativna radionica namijenjena mladima od 18 do 30 godina. Kroz sedam moderiranih susreta mladi će, uz educirane članove Svjetskog saveza mladih, raspravljati o temama ljudskog dostojanstva i identiteta, te međuljudskih odnosa i kulture.

Cilj edukacije je osvijestiti mlade ljude o važnosti kulture i jedinstvenosti hrvatskih književnih tekstova, a naglasak se stavlja na educiranje mladih o temeljnim ljudskim vrijednostima. Prijave su otvorene do četvrtka 6. travnja 2023. a za sudjelovanje na edukacijskim radionicama potrebno ispuniti prijavnicu na poveznici SSMH.

Podsjetimo, Svjetski savez mladih Hrvatska je podružnica međunarodne organizacije World Youth Alliance, koja u svijetu okuplja preko milijun članova, a u Hrvatskoj djeluje u Zagrebu, Osijeku i Splitu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon