KVALITETA 360 – MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O KVALITETI U POSLOVANJU

Tekst: B. G.

Foto: MKKP

Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju „Kvaliteta360“ održat će se 18. svibnja 2021. godine u hotelu Sheraton u Zagrebu i okupiti tom prilikom predstavnike 300 tvrtki i poduzetnika iz Republike Hrvatske i inozemstva koji će u formalnim i neformalnim dijelovima konferencije  slobodno razmjenjivati svoja znanja, iskustva i najbolje prakse upravljanja kvalitetom u poslovanju.

Cilj konferencije je razmjena iskustava i podizanje svijesti o važnosti upravljanja kvalitetom sa svrhom boljeg pozicioniranja proizvoda i usluga na domaćem i globalnom tržištu Europske Unije i svijeta.

Kroz 20 dinamičnih praktičnih predavanja sudionicima će se obratiti renomirani hrvatski i inozemni poduzetnici i predstavnici tvrtki iz različitih sektora gospodarstva, a koji su upravo podizanjem i održavanjem visoke razine kvalitete prepoznati na domaćem i globalnom tržištu. Osim formalnog dijela konferencije, sudionici će na marginama susreta moći ostvariti nove poslovne kontakte, razmijeniti informacije i održati radne sastanke.

Za predkonferencijski dan, 17. svibnja 2021. godine, organizatori su osigurali dvije zanimljive edukacije koje vode renomirani stručnjaci u području upravljanja kvalitetom.

Osiguravši sve potrebno za zdravstveno siguran boravak na konferenciji, Međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju „Kvaliteta360“ nositelj je oznake Safe Stay in Croatia dodijeljene od Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske. Više informacija može se pronaći na internetskoj stranici konferencije: https://kvaliteta360.eu/

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon