KONFERENCIJA O SUDIONIŠTVU I IZAZOVIMA U KULTURI

Tekst: M. Š.

Foto: MI plus

U okviru projekta MI plus, 21. i 22. ožujka 2019. u palači Soardo Bembo u Općini Bale održava se konferencija o javno-civilnom partnerstvu i sudioničkom upravljanju u kulturi: “Izazovi održivosti partnerstava temeljenih na sudioničkom upravljanju”. Konferencija se održava s gostima iz Hrvatske i međunarodnim predavačima te predstavnicima udruga, umjetničkih organizacija, ustanova u kulturi i JLS-ova.

Konferencija je namijenjena članovima i zaposlenicima udruga i umjetničkih organizacija, zaposlenicima javnih ustanova u kulturi kojima je osnivač jedinica lokalne ili područne samouprave te zaposlenicima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave. Svrha konferencije je jačanje kapaciteta sudionika u području sudioničkog upravljanja i maksimalne iskoristivosti potencijala javnih infrastruktura.

Kroz program konferencije bit će prezentirani primjeri dobre prakse, studije slučajeva te istraživački radovi koji se bave modelima razvoja civilno-javnog partnerstva i suradničkog modela razvoja kulturnih politika. Putem prezentacija i panel diskusija pokušat će se dati uvid u trenutno stanje razvoja partnerstava između kulturnih ustanova i organizacija civilnog društva u Istarskoj županiji.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon