KONFERENCIJA HCK NA TEMU SPRJEČAVANJA USAMLJENOSTI U TREĆOJ ŽIVOTNOJ DOBI

Tekst: Panopticum

Foto: HCK

Hrvatski Crveni križ, odnosno Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb u sklopu projekta „Aktivni, kreativni, ukljuceni, sretni — AKUS“ organizira konferenciju na temu sprječavanja usamljenosti u trećoj životnoj dobi koja će se održati u petak, 30. rujna 2022. godine u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu. Podsjetimo , Crveni križ je najveća i najstarija svjetska humanitarna organizacija, prisutna na području Grada Zagreba od 1878. godine.

Svrha konferencije je podijeliti iskustva, dobre prakse i izazove na spomenutu temu a sufinancira je sredstvima Europskog socijalnog fonda.  Također, kroz diskusiju i zaključke, objedinit će se prijedlozi za buduće projekte Gradskog društva Crvenog križa Zagreb, ali i informirati relevantni dionici kako bi se u budućnosti kreirale što kvalitetnije politike i sadržaji za osobe starije životne dobi. Jednodnevni program konferencije se sastojati od četri stručna izlaganja, predstavljanja projektnih rezultata, diskusije i zaključaka.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon