KONFERENCIJA EU UDRUŽENJA OKOLIŠA

Konferencija Europskog udruženja za povijest okoliša održat će se u Zagrebu od 28. lipnja do 2. srpnja 2017. godine u suorganizaciji Geografskog odsjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu, Odjela za geografiju Sveučilišta u Zadru te Odsjeka za povijest Filozofskog fakulteta SuZ-a. Konferencija je jedan od najvećih skupova povjesničara okoliša u svijetu. U Zagrebu će se okupiti oko 450 sudionika iz cijeloga svijeta u preko stotinu panela, sesija, okruglih stolova i plenarnih predavanja. U okviru konferencije organiziran je i niz događanja koja uključuju okolišne filmske večeri, izložbe knjiga, projekata i laboratorija te veći broj radnih sastanaka različitih tijela. 

Slikovni rezultat za KONFERENCIJA EU UDRUŽENJA OKOLIŠA

Tekst: R.F.R.

Foto: PMF

Konferencija Europskog udruženja za povijest okoliša održat će se u Zagrebu od 28. lipnja do 2. srpnja 2017. godine u suorganizaciji Geografskog odsjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu, Odjela za geografiju Sveučilišta u Zadru te Odsjeka za povijest Filozofskog fakulteta SuZ-a.

Konferencija je jedan od najvećih skupova povjesničara okoliša u svijetu. U Zagrebu će se okupiti oko 450 sudionika iz cijeloga svijeta u preko stotinu panela, sesija, okruglih stolova i plenarnih predavanja. U okviru konferencije organiziran je i niz događanja koja uključuju okolišne filmske večeri, izložbe knjiga, projekata i laboratorija te veći broj radnih sastanaka različitih tijela. Detaljnije informacije su dostupne na mrežnoj stranici ESEH-a.

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon