KOMPLETNO KARLOVAČKO OPĆINSKO DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO U SAMOIZOLACIJI

Tekst: Panopticum

Foto: M. V.

Prema neslužbenim informacijama iz karlovačkih pravosudnih krugova, kompletno Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu (ODO) od utorka, 13. listopada 2020. nalazi se u samoizolaciji. Uvidom u službene stranice DORH-a nije vidljiva obavijest o tome kao ni na mrežnim stranicama lokalnih karlovačkih medija koji bilježe 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom u Karlovačkoj županiji u posljednjih 24 sata, odnosno na dan 13. listopada 2020. godine. Karlovački mediji na taj dan izvješćuju samo o oboljele tri korisnice Doma za starije i nemoćne Sv. Antun u Karlovcu s testovima na još 20 korisnika i djelatnika ove ustanove. Međutim, o zaraženoj djelatnici kaznenog odjela ODO-a u Karlovcu nema niti riječi. Više o tome moglo se saznati na Općinskom i Županijskom sudu u Karlovcu koji je zbog zdravstvene sigurnosti djelatnika suda i stranaka odgodio u utorak, 13. listopada 2020. do daljnjeg sve rasprave u kojima ODO u Karlovcu sudjeluje kao stranka u postupku.

Da podsjetimo, Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu vodi Općinska državna odvjetnica Irena Golubić Rajković. Iako se ODO i ŽDO u Karlovcu nalaze na istom katu u zgradi suda u Karlovcu, zasad nije zabilježen slučaj zaraze koronom nekog od djelatnika Županijskog državnog odvjetništva (ŽDO) u Karlovcu.

Osim toga, u Stožeru civilne zaštite Karlovačke županije ne navode slučaj zarazom od korone u Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu već samo da je za sve dosad potvrđene slučajeve zaraze virusom COVID-19 u tijeku epidemiološka obrada. Inače, u Karlovačkoj županiji ukupno je do sada uslijed korone oboljelo 499  osoba.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon