KGK PLIJENILA PAŽNJU POPUT TINE KATANIĆ

Tekst: B. D.

Foto: NL

U zgradi Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka u subotu, 2. ožujka 2019., je održan  20. Karnevalski bal, odnosno 14. po redu bal sa humanitarnim predznakom. Na balu su se prikupljala sredstva za nabavku potrebne medicinske opreme za Kliniku za dječju kirurgiju kliničkog bolničkog centra Rijeka. Balu su prisustvovali gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, kao i brojni veleposlanici iz niza zemalja akreditirani u RH.

Veliku pomutnju izazvao je dolazak predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović koja je stigla u haljini kraljevsko plave boje s vrlo lepršavom prozračnom frizurom, a od prisutnih uzvanika mogli su se čuti komentari da neodoljivo podsjeća na manekenku Tinu Katanić. KGK se prisutnima obratila te između ostalog istaknula kako joj je drago da Rijeka održava tradiciju karnevala, a pozvala je sve prisutne da se dobro zabave kako tijekom bala tako i na nedjeljnoj Međunarodnoj karnevalskoj povorci.Svoj govor KGK održala je ne samo na hrvatskom već i na engleskom jeziku.

Humanitarni karnevalski bal održan je u organizaciji Grada Rijeke i Turističke zajednice grada Rijeke, Rotary kluba Rijeka – Sveti Vid te uz suradnju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja. Sponzori Bala bili su Jadrolinija Rijeka, naftna kompanija INA, Zagrebačka pivovara, tvrtke Tia partner te Lidl Hrvatska.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon