KGK ODBACILA MEDIJSKE NAPISE O FINANCIJSKOJ POVEZANOSTI SA ZDRAVKOM MAMIĆEM

Tekst: B. D.

Foto: www.lasillarota.com

KGK je putem svog twitter profila u utorak, 23. ožujka 2021. odbacila navode iz hrvatskog tjednog tiska izjavivši kako “najsnažnije i u potpunosti odbija navode Nacionala u kojima se ističe kako je gospodin Zdravko Mamić na bilo koji način kompenzirao moje plaće ili privatne troškove, tijekom predsjedničke kampanje. To su u potpunosti netočni navodi i laži.”

Nadalje, osim tog, u svom drugom obraćanju putem twittera, Kolida Grabar Kitarović navodi kako su “svi troškovi kampanje financirani isključivo i jedino putem HDZ-a, čija sam bila kandidatkinja na predsjedničkim izborima.”

U svom završnom obraćanju putem twittera KGK postavlja javni upit na koji se, obzirom na vruću dnevno-političku temu, vjerojatno neće dugo čekati odgovor: “Pitam se kome ove objede i lažni navodi idu u korist?” Na istovjetan način oglasila se i na svom FB profilu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon