KGK NA KONFERENCIJI UN U NEW YORKU

Tekst: D. S.

Foto: UN

Na poziv predsjednice Opće skupštine Ujedinjenih naroda Maríe Fernande Espinose Garcés, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović obratit će se na konferenciji Ujedinjenih naroda u N. Yorku pod nazivom „Žene na vlasti“ (Women in Power).

Osim toga, tijekom boravka u New Yorku, od 11. do 13. ožujka 2019., Predsjednica Republike Hrvatske u Ujedinjenim narodima održat će radne sastanke s glavnim tajnikom UN-a Antóniom Guterresom, predsjednicom Opće skupštine UN-a Maríom Fernandom Espinosom Garcés i izvršnom direktoricom UNICEF-a Henriettom Fore. Na marginama konferencije Ujedinjenih Naroda predviđeni su bilateralni sastanci predsjednice Grabar-Kitarović s predsjednicom Republike Litve Daliom Grybauskaitė, predsjednicom Nepala Bidyjom Devi Bhandari i potpredsjednicom Kolumbije Martom Lucíom Ramírez, a predviđen je i susret s hrvatskom zajednicom u New Yorku.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon